Handla elektronik billigt på nätet

I detta inlägg har jag samlat ihop en del av mina bästa knep för att handla elektronikprylar till ett så lågt pris som möjligt. Ett tidigare alternativ när man skulle handla inom elektronikbranschen var att kolla upp diverse prisjämförelsesidor. Men den tiden är något passé nu. Visst det lönar sig då och då att även kolla på såna sidor men problemet med detta är att priserna inte inkluderar om en produkt/vara omfattas av en särskild kampanj. Lösning = använd erbjudanden i kombination med jämförelse- & bäst-i-testsidor.

Sedan ett tag tillbaka är Prisjakt.se min favoritsida som jag vanligtvis brukar titta på inför ett köp. Jag brukar oftast även hamna på andra sidor som t.ex. Gizmodo för att kunna hålla mig uppdaterad om det senaste inom teknikens värld som finns ute att köpa. Denna månad har det inte blivit särskilt många inköp för min egna del. Jag gjorde lite större inköp under sommaren som t.ex. ett nytt kylskåp hos Whiteaway vilket gjorde att “teknik-kassan” sinat en del =). Kommande månader blir nog därför lite mer sparsamma, inför julshoppingen har jag laddat upp med flera nya erbjudanden som kan underlätta julhandlandet till nära och kära, i övrigt bör jag klara mig på årets budget!