Vaping & Elektronik

E-juice rea, konsten att hitta de bästa priserna e-juicerna genom kampanjer!

Självklart vill man alltid hitta produkter till bästa pris, vare sig det rör sig om elektronik, kläder eller bildäck. Så är även fallet när det kommer till vapingsprodukter och speciellt när det kommer till förbrukningsvaror som e-juicer.

Hittar du en bra e-juice rea så kan du verkligen spara hundralappar men det är inte alltid lätt i den enorma marknaden för e-juicer där alla påstår sig ha de bästa priserna och bästa produkterna. Du som vejpar bör ställa dig frågan varför är dessa produkter billiga och varför erbjuds de till detta pris?

Är det kort datum på produkterna eller är det dålig kvalitet eller självproducerade e-juicer? Många vapingbutiker både online och fysiska sådana säljer egen producerad e-juice och oftast som premium e-liquid. Det du enkelt kan göra är att googla varumärket och se om endast denna butik säljer detta märka av e-juice eller om flera andra butiker säljer produkten. Sen skall man komma ihåg att bara för att fler butiker säljer e-juicen betyder det inte att den är av högsta kvalitet.

En webbutik som endast säljer premium e-juicer till bland Sveriges bästa priser är Vapehuset.se en ganska ny aktör i branschen men en av de seriösaste när de kommer till att verkligen erbjuda oss vejpare premium e-juicer och nikotinsalter.

Man säljer endast världskända e-juicer som finns över hela världen och inga egna produkter. Man erbjuder dessutom en av Sveriges bästa sektion för e-juice rea där man kan göra riktiga klipp! Det enda man kan rabattera i Sverige är nikotinfria shortfills så det finns inga rabatter på nikotinprodukter men ni kan köpa nikotinshots billigt från Just nic it på samma sida för endast 19 kr om ni önskar att lägga in nikotin på e-juicerna ni handlar från rea-sektionen. Lycka till med klippen!